Водій легковика збив мопедистку та втік

2539 0

Ми у соцмережах:

Водій легковика збив мопедистку та втік

Повідомлення про потерпілу внаслідок ДТП жительку Дубенського району до поліції повідомили медики швидкої 18 червня, близько опівдня.

Слідчо-оперативна група встановила, що на вулиці Грушевського водій легкового автомобіля, здійснюючи поворот на вулицю Зерова, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із попутним мопедом «Honda» під керуванням 30-річної жительки села Судобичі. Потерпілу, яка має інвалідність 3-ї групи, доставили до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, забоями ноги та раною обличчя. Після надання медичної допомоги її відпустили.

Водій з місця події втік. Поліцейські встановили особу втікача. Ним виявився 40-річний житель села Мильчі, куди він і поїхав після скоєння ДТП. Транспортний засіб «ВАЗ 2109» слідчі вилучили.

За результатами медичної перевірки ознак сп’яніння у чоловіка не виявлено, однак у нього відібрали зразки крові. Як пояснив поліцейським, місце події залишив через шоковий стан. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому, жителю села Мильча може загрожувати обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на цей же строк, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також