Водій маршрутки «Рівне-Здовбиця» виїхав у рейс нетверезим

921 0

Ми у соцмережах:

Водій маршрутки  «Рівне-Здовбиця» виїхав у рейс нетверезим

РВ вже розповідала про автопригоду, яка сталась сьогодні близько сьомої ранку на перехресті вулиць Чорновола-Басівкутська-Карнаухова у Рівному. Поліція повідомила її подробиці.

Поліцейські  встановили, що 38-річний водій маршрутки «Mercedes-Benz» сполученням «Рівне-Здовбиця», не дотримався безпечної дистанції і допустив зіткнення із попутним транспортним засобом «Mercedes-Benz» під керуванням 24-річного здолбунівчанина.Від удару останній транспортний засіб розвернуло, в результаті чого він врізався в електроопору.

Травмувався водій буса. У нього діагностували перелом кисті руки. Після надання медичної допомоги його відпустили.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У водія маршрутки відібрані біологічні зразки. За результатами висновку медичного огляду на стан сп'яніння вирішуватиметься питання про остаточну правову кваліфікацію події.На момент автопригоди у маршрутному транспортному засобі перебувало 11 пасажирів — ніхто із них не постраждав. Пізніше один з пасажирів звернувся за меичною допомогою, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

За попередньою інформацією патрульної поліції Рівненщини, у винуватця ДТП було  0,30 проміле. Від початку року патрульні виявили 1122  водія, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також