Водій під «кайфом» вночі тікав вулицями Рівного від поліції

1562 0

Ми у соцмережах:

Водій під «кайфом» вночі тікав вулицями Рівного від поліції

Наздогнали його за гідропарком.

Про те, як рівненським патрульним нещодавно довелося ганятися за білим автомобілем:

 -  Звернули увагу на автомобіль Mitsubishi Lancer: номерний знак не мав розпізнавального знаку країни, в якій авто було зареєстровано. Тому поліцейські увімкнули проблискові маяки й спеціальний звуковий сигнал, проте водій не зупинився, а лише збільшив швидкість. Тоді за допомогою гучномовця, патрульні ще раз наказали керманичу зупинитися. Чоловік не відреагував, а далі помчав вулицями. Орієнтування одразу отримали усі екіпажі. Оскільки керманич наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху, за декілька хвилин поліцейські заблокували його автомобіль на вулиці Севастопольській.
Як розповіли у патрульній поліції, 40-річного рівнянина затримали. Під час спілкування інспектори помітили ознаки наркотичного сп'яніння і запропонували пройти огляд у медзакладі. Водій погодився, результат — позитивний.
 
На керманича патрульні склали два протоколи - за керування у стані сп'яніння та за невиконання водієм вимог про зупинку. А ще, винесли постанову "за порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами".
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також