Водій просив, щоб його відпустили і давав хабар

981 0

Ми у соцмережах:

Водій просив, щоб його відпустили і давав хабар

Нетверезий водій у Рівному спершу пропонував інспекторам одну тисячу гривень, а потім збільшив суму хабара до двох тисяч.

Патрулюючи на вулиці Польовій у Рівному, інспектори вночі помітили автомобіль СITROEN JUMPER, який їхав з технічною несправністю -  не горіла права фара в режимі ближнього світла. Поліцейські вирішили зупинити автомобіль.

Під час спілкування з 33-річним водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння, інспектори запропонували водієві пройти тест на визначення ступеню сп’яніння на місці зупинки та в медичному закладі на що останній відмовився у присутності двох свідків.

З метою уникнення відповідальності 33-х річний водій пропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 1000 гривень, на що йому роз’яснили, що це є кримінальним злочином, однак водій продовжував їх пропонувати, але уже збільшив суму до 2000 гривень.

На водія інспектори склали наступні адміністративні матеріали: протокол за керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння ( по відмові ) та винесли постанову за керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Порушника передали слідчо-оперативній групі поліції. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також