Водій ВАЗу, який збив пішохода та влетів в автобус, сидітиме у колонії

1079 0

Ми у соцмережах:

Водій ВАЗу, який збив пішохода та влетів в автобус, сидітиме у колонії

Жителя Млинівського району засуджено до 7 років позбавлення волі за вчинення ДТП, внаслідок якої двоє осіб загинуло, а одна – зазнала тілесних ушкоджень.

 

Погодившись із позицією прокуратури Рівненської області, суд визнав достатніми зібрані слідчими докази для винесення  обвинувального вироку стосовно 49-річного жителя  Млинівського району за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб та тілесні ушкодження одній потерпілій.

 

Прокурором обвинувачем доведено, що чоловік у липні 2017 року керуючи  автомобілем «ВАЗ 2106» на автодорозі Демидівка-Велика Городниця проявив неуважність до дорожньої обстановки та наїхав на пішохода, після чого виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автобусом, що їхав у зустрічному напрямку. Два пасажири авто від травм померли, а жінка, яка йшла проїзною частиною, отримала середньої тяжкості тілесні ушкодження. 

 

 Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила РВ, що водія ВАЗу суд визнав винним у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди та засудив на сім років  позбавлення волі, до того ж -  з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки. Цей вирок суду законної сили ще не набрав.

Читайте також: "ВАЗ" збив пішохода та зіткнувся з автобусом "ПАЗ" з Луцька

 



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також