Водій, який був п`яним і автомобілем «Audi A6» скоїв ДТП з потерпілими на Гощанщині, свою провину не визнає

1468 0

Ми у соцмережах:

Водій, який був п`яним і автомобілем «Audi A6» скоїв ДТП з потерпілими на Гощанщині, свою провину не визнає

Судитимуть жителя Рівненського району, який на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Дмитрівка колишнього Гощанського району скоїв торік у вересні смертельну ДТП.

39-річний житель села Дмитрівка їхав автомобілем «Audi A6». Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Не маючи права на керування транспортним засобом, він завчасно не увімкнув покажчик повороту при перелаштуванні на іншу смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем «Honda Accord», яким керував 31-річний житель міста Обухів та не мав технічної можливості уникнути зіткнення.

Крім того, відповідно до експертизи, в автомобілі «Audi» була технічно-несправна гальмівна система, яку міг виявити водій під час технічної експлуатації.

Постраждали двоє жителів Київщини. Водій автомобіля «Honda» отримав середньої тяжкості тілесні ушкодження, а його пасажир, 47-річний житель міста Біла Церква, від отриманих травм через декілька днів помер у лікарні.

39-річний зловмисник свою вину не визнав та не сприяв слідству, повідомила поліція Рінвенщини.

У рамках кримінального провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, слідчий  повідомив йому про підозр. Матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровані на розгляд суду. Зловмиснику загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також