Водій з Рівненщини дав хабар волинським поліцейським

785 0

Ми у соцмережах:

Водій з Рівненщини дав хабар волинським поліцейським

Він порушив правила дорожнього руху та перевозив сумнівну деревину: на Маневиччині правопорушник з Рівненщини намагався відкупитися від поліцейських.

Сьогодні, 15 червня, на автодорозі у селі Костюхнівка, співробітники групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Volkswagen LT. За кермом транспортного засобу перебував 25-річний житель Рівненської області.

У кузові автомобіля чоловік перевозив деревину без відповідних на це документів.

Аби уникнути адміністративної відповідальності водій надав поліцейським неправомірну вигоди у сумі 800 грн, які поклав у службовий транспорт поліцейських.

На місце прибула слідчо-оперативна група, факт надання хабара зафіксували, гроші вилучили. Транспортний засіб вилучили та помітили на арештмайданчик.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про надання неправомірної вигоди службовій особі.

Санкція статті передбачає, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі. Слідство триває, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також