Водій здолбунівської маршрутки у Рівному біг за злодієм

1822 0

Ми у соцмережах:

Водій здолбунівської маршрутки у Рівному біг за злодієм

39-річний житель Здолбунівського району учора, п’ятого червня, пограбував 30-річного водія маршрутки, який родом також зі Здолбунівщини.

Водій маршрутки близько 15:30 під’їхав до платформи для посадки пасажирів на Привокзальному майдані Рівного. Поки мав час до відправлення, вийшов із салону.

Цим і скористався житель Здовбиці, який викрав 2000 гривень зі стаканчика біля керма водія.

Чоловік кинувся втікати, проте крадіжку помітив пасажир і одразу сказав водію.

Водієві вдалося наздогнати крадія поблизу приміщення залізничного вокзалу. Чоловік утримував злодія до приїзду поліцейських.
Під час поверхневого огляду у зловмисника вилучили награбовані кошти.

«39-річного жителя Здовбиці затримали, — повідомив т.в.о. заступника начальника Рівненського відділу поліції Михайло Редька. — Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Крадія вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, шахрайства та грабежу, він відбував покарання у місцях позбавлення волі. Тепер чоловіку можуть присудити від трьох до шести років за ґратами, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також