Водія «Ауді» відправили в ізолятор

2410 0

Ми у соцмережах:

Водія «Ауді» відправили в ізолятор

18-річного юнака з селища Степань, що у Сарненському районі, якого затримали за кермом автомобіля «Ауді» у центрі Рівного, затримали на три доби.

Нагадаємо, 24 вересня, на вулиці Соборній патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Audi» за порушення Правил дорожнього руху. У багажнику виявили понад тисячу патронів. 18-річний житель Сарненського району пояснив поліцейським, що знайшов набої та саме прямував, аби здати їх до поліції. У пакеті з грушками слідчо-оперативна група виявила пакунок із подрібненою речовиною, схожою на наркотичну. Водій пояснив, що фрукти йому передала мама. Окрім водія в салоні перебувало ще четверо молодиків.

Вилучені 521 патрон калібру 5,45 та 540 — 7,62, а також подрібнену речовину направили на експертизу. За фактами незаконного поводження із боєприпасами та незаконного зберігання наркотичних речовин відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Водія затримали. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області .

Читайте також  У центрі Рівного затримали «Ауді» з патронами

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також