Водія авто, під колесами якого загинув 14-річний хлопець у Рівненському районі, взяли під варту

2472 0

Ми у соцмережах:

Водія авто, під колесами якого загинув 14-річний хлопець у Рівненському районі, взяли під варту

Судове засідання відбулося сьогодні, 25 вересня, у Рівненському міському суді.

Нагадаємо, 23 вересня близько 21-ї години 35-річний Руслан Мороз, житель села Голишів, керуючи автомобілем «ВАЗ-2108» на вулиці Центральна у селі Застав’я, допустив наїзд на 14-річного місцевого жителя, який ішов проїзною частиною. Від отриманих травм малолітній помер.

Водій від проходження медичного освідування на стан сп’яніння відмовився.

Невідкладно його одразу було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив, що Рівненський міський судза клопотанням слідчого слідчого управління обрав чоловікові запобіжний захід -  тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб.  Раніше поліцейські складали відносно чоловіка адмінпротоколи за порушення правил дорожнього рух, в тому числі і за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Досудове розслідування триває.


 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також