Водія «БМВ» судитимуть за хабар, який він вперто пропонував поліцейським

871 0

Ми у соцмережах:

Водія «БМВ» судитимуть за хабар, який він вперто пропонував поліцейським

Слідчі повідомили про підозру 21-річному жителю села Переходичі у вчиненні злочину, а тепер матеріали кримінального провадження за фактом пропозиції особі надати неправомірну вигоду із обвинувальним актом скерували до суду.

29 листопада торік близько 20:30 поліцейські сектору реагування патрульної поліції на автодорозі «Вежиця-Рокитне-Борове» зупинили автомобіль «БМВ-530» на іноземній реєстрації.  Під час перевірки документів у 21-річного жителя села Переходичі, який був за кермом авто,  з’ясувалося, що він не мав при собі посвідчення водія на право керування транспортним засобом. А під час пілкування поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння, що і підтвердив прилад «Драгер».

 

Під час складання адміністративних матеріалів за ч.1 ст. 126 КУпАП та ч.1 ст. 130 КУпАП водій запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду -  1000 гривень. Попри застереження, що за такі дії передбачено кримінальну відповідальність, керманич наполягав на своєму, що зафіксували боді-камери.

 

Слідчо-оперативна група задокументувала факт вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 ККУ.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив, що підозрюваний свою вину повністю визнає, щиро розкаявся та активно сприяв слідству, що стало пом’якшуючою обставиною. 

Санкція статті передбачає покарання -  штраф в розмірі від 17000 до 68000 гривень,  або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також