Водія BMW покарали за смертельну ДТП у Рівному

622 0

Ми у соцмережах:

Водія BMW покарали за смертельну ДТП у Рівному

Суд виніс вирок 24-річному водію BMW Денису Веремчуку за вчинення смертельної ДТП у Рівному. Чоловік перевищив допустиму швидкість руху, збив 64-річного пішохода та врізався в електроопору. Пенсіонер від отриманих травм загинув на місці події, а вагітна пасажирка легковика втратила дитину.

Автопригода на вулиці Соборній в Рівному сталася цьогоріч -  ввечері 29 березня. 24-річний водій BMW 320 збив 64-річного рівнянина, який переходив дорогу по регульованому пішохідному переходу на заборонений сигнал світлофора, після чого в’їхав в електроопору. Тоді пішохід загинув на місці події, а водія та його 23-річну вагітну дружину госпіталізували із тяжкими травмами. Попри зусилля медиків, врятувати дитину потерпілої не вдалося.

У матеріалах справи Рівненського міського суду йдеться, що напередодні автопригоди Денис Веремчук їхав зі швидкістю 136-148 км/год, при допустимій нормі – 50 км/год.

Обвинувачений свою вину визнав і розкаявся, повідомляє Zaxid.net . Зазначив, що компенсував сину загиблого майнову та моральну шкоду.

Суддя Марʼян Головчак визнав водія BMW винним у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого, та призначив покарання -  2,5 років тюрми без права керувати транспортними засобами на три роки. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також