Водія позашляховика покарають за дрібне хуліганство та ДТП

1389 0

Ми у соцмережах:

Водія позашляховика покарають за дрібне хуліганство та ДТП

Поліція швидко знайшла хулігана, який у Володимирці розбив автомобілем балясини та зрушив понад три метри залізобетонної огорожі пірсу, який розташований на водоймі в парковій зоні селища.

Селищний голова Олександр Осмолович повідомив сайту Володимирець. Сіті:  що з хуліганом, жителем Володимирця, провели перемовини. Він пообіцяв заплатити за ремонт огорожі пірсу 31 тисячу гривень. В таку суму оцінив збитки місцевий підприємець, який  ремонтуватиме огорожу. Заяву з поліції селищна рада відкликала. Прізвище хулігана ніхто не називає.

Начальник слідства Володимирецького відділення поліції Олександр Дячук повідомив журналістам видання, що за фактом умисного знищення або пошкодження чужого майна було  розпочато досудове розслідування. Автомобіль хулігана постаивли на кілька днів на територію біля відділення поліції. Від надання пояснень водій автомобіля відмовився.  А факт відмови Володимирецької селищної ради від підтримання обвинувачення та залишення без розгляду заяви в поліцію став підставою для закриття провадження та повернення транспортного засобу власнику.  Разом із цим на водія позашляховика працівники Володимирецького відділення поліції склали адміністративні протоколи за дрібне хуліганство і за скоєння дорожньо-транспортної пригоди.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також