Водія позбавили премії через відмову відкрити пандус для пасажира з інвалідністю

2029 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Водія у Львові позбавили премії через відмову відкрити пандус для пасажира з інвалідністю.

Водієві автобуса №47А, який під час зупинки не відкрив пандус для пасажира на колісному кріслі, оголосили догану та зменшили премію на 13 тис. грн. Про інцидент з пасажиром повідомили львів'яни на «Гарячу лінію міста». У прес-службі Львівської міської ради у п’ятницю, 29 грудня, Zaxid. net розповіли, що водій порушив трудову дисципліну та посадову інструкцію.

- Після впровадження безготівкової оплати проїзду, водії міського громадського транспорту отримують офіційну прозору заробітну плату. Тому фінансове покарання тепер буде відчутне для водія. Адже компенсувати недоотримані кошти, поклавши собі в кишеню готівку з виторгу, вони більше не можуть. У подібних випадках каратимемо водіїв гривнею до тих пір, поки кожен з них не усвідомить, що їхній прямий обов'язок – допомогти пасажиру на колісному кріслі потрапити в салон та виїхати з нього,сказав керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.


Він додав, що частина львівських водіїв у жовтні пройшла навчання правильної комунікації та взаємодії з маломобільними людьми. Такі курси продовжать наступного року.

Зазначимо, що цьогоріч у Львові покарали водія автобуса №29, який зачинив двері перед військовим з ампутованою ногою. Чоловікові оголосили догану та позбавили премії. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також