Водія "Шаленої черепахи" знайшли і оштрафували за те, що за кермом автобуса переглядав Фейсбук

2004 0

Ми у соцмережах:

Водія

Чоловік визнав свою провину, що трапляється нечасто – відзначили в поліції.

Понад півмільйона переглядів за два дні набрало відео в Інтернеті, де водій маршрутного автобуса Київ-Рівне під час руху гортає в мобільному телефоні свою сторінку в соцмережі.

Водій маршрутки, який замість керма тримав у руках телефон, став зіркою Інтернету. Зайняті телефоном у нього були обидві руки, хоч на ту мить він уже їхав і віз пасажирів, йдеться в сюжеті ТСН.

2-хвилинне відео зняла одна з пассажирок і виклала до тої ж таки соцмережі. Її користувачі почали гнівно коментувати побачене.

"Через таких горе-водіїв люди гинуть! Звільняти!", "Забрати ліцензію і вигнати, штраф виписати місячний", "Жах! Пасажири краще би зробили щось із ним, а не телефон знімали! Безвідповідальність цілковита!", - лише деякі відгуки на ролик.

Саме з Інтернету про вчинок свого водія дізналося й керівництво фірми-перевізниці.

"Це є ганебний випадок для нашої фірми", - визнали там.

Поведінці кермувальника здивувалися, адже дотепер скарг на нього не було. Але після появи відео чоловіка звільнили, а для інших шоферів закупили гарнітури.

"Ще раз провели інструктажі. Тепер перевіряємо гарнітуру, диспетчера будуть перевіряти на вокзалах", - пояснив заступник директора фірми-перевізника Василь Жеребило.

Сам зірка мережі зізнається, що йому самому прикро за такий випадок.

"Я навіть не знаю, що я шукав в тому фейсбуці. Просто їхав собі помалу, листав і тут жіночка мені зробила зауваження. Я мовчки телефон відклав", - розповів водій Анатолій Коток.

У нього стаж 28 років, виправдовувати свою помилку чоловік не хоче.

"Вибачаюся перед пасажирами дуже. Я неправий 100%, тому що це впливає на безпеку руху. Перед всією Україною – не можна так робить", - заявив чоловік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також