Водолази шукали потопельника три дні і знайшли

539 0

Ми у соцмережах:

Водолази шукали потопельника три дні і знайшли

Три дні вараські рятувальники спільно з водолазами шукали тіло чоловіка у селі Іваничі. Сьогодні працівники Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об'єктах знайшли та витягнули з водойми тіло чоловіка, 1993 року народження.

Нагадаємо, що ще 18 липня на спецлінію "101" надійшло повідомлення про чоловіків, які тонуть в місцевій водоймі в селі Іванчі, Вараського району.

Чоловіка,  1975 року народження, врятували місцеві жителі ще до прибуття підрозділів ДСНС області та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Потерпілого  госпіталізували в тяжкому стані до реанімаційного відділення Вараської багатопрофільної лікарні. Наразі його стан стабільний.

На пошуки другого чоловіка,  1993 року народження, було залучено особовий склад підрозділу ДСНС Рівненщини та працівників Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об'єктах. Знайшли його лише сьогодні.

Сьогодні ж водолази у с. Дерев`яне Рівненського району витягнули з водойми тіло чоловіка,  1977 року народження.

Рятувальники закликають відпочивальників бути обережним поблизу водойм та пам'ятайте про дотримання елементарних правил безпеки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також