Водостічні системи «Galeco»: досконалість не має меж

814 0

Ми у соцмережах:

Водостічні системи «Galeco»: досконалість не має меж

Надійність, довговічність і дизайн сучасних приватних будинків і будівель комерційного використання багато в чому залежить від систем відведення зливових і талих вод.

Надійність, довговічність і дизайн сучасних приватних будинків і будівель комерційного використання багато в чому залежить від систем відведення зливових і талих вод. Правильно спроектована і обрана водостічна система захищає фасад будівлі від руйнування, забезпечуючи відведення дощової води з даху в зливову каналізацію. Тому производство водосточных систем дуже важливо з естетичної та практичної точки зору.

Відомий європейський виробник ексклюзивних водостічних систем Galeco (Польща) поступово завойовує український ринок, пропонуючи забудовникам і архітекторам величезний вибір жолобів і систем кріплення з якісних і екологічних матеріалів. Фірмові водостоки Galeco виготовляються з ламінованої оцинкованої сталі або ПВХ, що гарантує надійність і довговічність виробів, завдяки антикорозійними властивостями. Грамотно продумана форма і конструкція жолобів виключає переливання дощової води через край навіть при сильних опадах.

Асортимент водостоків Galeco

Багаторічний досвід у сфері проектування і виробництва водостічних систем для котеджів, офісних будівель, ТРЦ, ресторанів та іншої нерухомості призвів до створення лінійки водостоків, які заслуговують на особливу увагу:

— Galeco PVC - водостоки з ПВХ відрізняються підвищеною міцністю, стійкістю до корозії, займання, температурних розширень, впливу хімічних речовин і бактерій, які розчиняються в дощовій воді. Інноваційна форма жолоба запобігає переливання води. Матеріал має захист «UV PROTECT» від знебарвлення при негативному впливі сонячних променів. Виробник дає гарантію 15 років на механічну міцність і 5 років на збереження кольору водостоків.

— Galeco PVC2 - вдосконалена ефективна водостічна система з квадратним поглибленим профілем жолобів і труб. Має підвищений блиск за рахунок технології коекструзії, який тримається багато років і відрізняється стійкістю до УФ випромінювання.

— Galeco STAL - сталеві водостоки глибокої напівкруглої форми, виготовлені з якісної сталі товщиною 0,6 мм і покриті декоративним шаром для захисту від негативного впливу погодних факторів. Жолоби додатково покриваються захисною плівкою, щоб уникнути пошкодження при транспортуванні і монтажі системи.

— Galeco STAL2 - сучасні дизайнерські жолоби для ексклюзивних архітектурних проектів, які ідеально поєднуються з фасадом будь-якої будівлі. Квадратна форма жолобів забезпечує високу продуктивність водостічної системи, а наявність маскує планки забезпечує ідеальний зовнішній вигляд.

— Galeco LUXOCYNK - водостоки, виконані з оцинкованої сталі, мають підвищені антикорозійні властивості. У комплект входить універсальний регульований кут, що дозволяє заощадити час і гроші на монтаж водостічної системи.

— Galeco BEZOKAPOWY - унікальне рішення жолобів і труб для прихованого монтажу водостічної системи в утепленому шарі фасаду будинку. Прямокутна форма жолобів забезпечує продуктивність системи відводу води.

Це далеко не повний перелік фірмових водостічних систем. Ознайомитися з усіма сучасними продуктами польського бренду і укласти договір на поставку водостічних систем ви зможете в офісах українського представництва виробника Galeco. Всі водостоки і комплектуючі для монтажу системи відводу води розроблені за останнім словом науки. Продукція відповідає вимогам європейських стандартів в сфері якості та екології.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також