Вогонь до неба, який гасили 50 рятувальників. На Дубенщині палала пекарня (ФОТО, ВІДЕО)

3804 0

Ми у соцмережах:

фото - ГУ ДСНС Рівненщини

Учора ввечері намагалися приборкати масштабну пожежу на підприємстві у селі Варковичі. Полум'я було помітне навіть здалеку.

- Осередок пожежі знаходиться на другому поверсі будівлі адміністративного та виробничого приміщення. На гасіння пожежі одразу було подано вогнегасячі речовини. Зважаючи на швидкість поширення вогню та відсутність джерел протипожежного водопостачання на території підприємства, було прийнято рішення про додаткове залучення сил та засобів для гасіння пожежі. Зокрема була залучена пожежно-рятувальна техніка з Рівного, а також пожежні автоцистерни місцевих пожежних команд з найближчих населених пунктів, - розповіли у ГУ ДСНС у Рівненській області.

О 23:00 пожежу було локалізовано, а о 04:30 ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Вогнеборці врятували від знищення вогнем чотири поряд розташованих виробничих цеха. Вогнем знищено кондитерське обладнання, 11 вікон, облицювання стін та стелі, покриття та перекриття адміністративної та виробничої будівлі на площі 500 м.кв.
 
 - Причина пожежі та розмір збитків встановлюються. До гасіння пожежі було залучено 13 одиниць пожежної техніки та 50 чоловік особового складу рятувальників, - додають рятувальники.

Очевидці виклали відео у соцмережах. В коментарях на Рівне 1283 люди пишуть, що палала пекарня "Паляниця", чий власник ще від початку повномасштабного вторгнення підтримував українських військових, тероборону та переселенців, а ще безкоштовно поставляв свою продукцію у будинки для літніх людей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також