Воїн, який загинув під час ракетного удару на Харківщині, назавжди повертається додому

693 0

Ми у соцмережах:

Воїн, який загинув під час ракетного удару на Харківщині, назавжди повертається додому

Сьогодні, 20 липня, орієнтовно о 19:30 год траурний кортеж з тілом Героя Олександра Панчука буде рухатись від села Іваничі - через села Головинської громади - до будинку Олександра в селі Базальтове, що на Костопільщині.

Головинська сільська рада просить земляків по напрямку руху кортежу утворити "живий коридор" і гідно зустріти Захисника.

Олександр Панчук Олександр народився 22 липня 1987 року в селі Базальтове. Призваний на військову службу цьогоріч 15 травня. Загинув 16 липня внаслідок ворожих ракетних ударів на Харківщині.

Похорон солдата відбудеться у неділю, 21 липня. Цей день оголошено Днем жалоби на території Головинської громади. На знак скорботи просять приспустити Державні Прапори України з траурними стрічками на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємствах, установах і організаціях незалежно від форми власності. Заборонено звучання розважальної музики .

Церемонія прощання розпочнеться об 11.00 год біля будинку Героя Олександра. Після чого в храмі Святого Апостола Євангелиста Іоана Богослова ПЦУ с. Базальтове розпочнеться чин похорону.

Всіх жителів громади просять віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу Захисника, який поклав своє життя за свободу і незалежність України! Схилімо голови в скорботі. Вічна память Герою.. 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також