Воїн з Полісся не зник торік безвісти, а загинув на Донеччині

1664 0

Ми у соцмережах:

Воїн з Полісся не зник торік безвісти, а загинув на Донеччині

Страшні звістки з війни не полишають Висоцьку громаду: надійшло підтвердження про загибель Захисника України - Михайла Карпінського, жителя села Тумень, 1983 року народження. З 5 квітня 2023 він рахувався зниклим безвісти. До останнього моменту була надія, що живий. На жаль, підтвердилася звістка про загибель…

- Герой загинув при виконанні бойових обов’язків на Донецькому напрямку 5 квітня 2023 року, - повідомляє Висоцька сільська рада. - Чорний невгамовний біль від гіркої втрати проймає наші серця. Ми втратили ще одного вірного сина України, який воював за мир та хотів кращої долі для нашої держави. Клята війна забирає найкращих.

Висоцька сільська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус та уся громада схиляє голови перед подвигом нашого Героя.

- В цей гіркий час висловлюємо щирі співчуття дружині – Карпінській Зої (адміністратору ЦНАП Висоцької сільської ради), дітям, рідним, близьким, друзям загиблого. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голови в глибокій скорботі. Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій душі загиблого, - йдеться у повідомленні Висоцької тергромади.

Кортеж з тілом Захисника України Михайла Карпінського прибуде в громаду 11 лютого у першій половині дня. Чин поховання Героя відбудеться 11 лютого о 14:00 від дому покійного.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також