Воїн з Рівненщини вважався безвісти зниклим, а тепер повертається додому «на щиті»

6830 0

Ми у соцмережах:

Воїн з Рівненщини вважався безвісти зниклим, а тепер повертається додому «на щиті»

Завтра Рівненська громада схилить голову в пошані до подвигу свого сина – квасилівчанина Олега Лазька, який віддав своє життя у боротьбі з ворогом. Прощання із Героєм відбудеться завтра, 10 серпня, о 9:30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у храмі Святих Апостолів Петра і Павла у Квасилові. Поховають його на кладовищі в Здолбунові-2.

Олег Лазько народився 1 травня 1977 року у Квасилові. Закінчив Квасилівський ліцей, а за тим, присвятив життя роботі на будівництві. Олег мав за плечима досвід строкової служби в армії у танкових військах, тож, коли у травні 2023 року отримав повістку, не вагаючись пішов до військкомату.

Чесний, порядний, добрий та співчутливий Олег не міг залишатися осторонь чужої біди, завжди прагнув допомогти близьким, знайомим та навіть зовсім чужим людям. Він прагнув захищати родину – батьків, сестру та її сім’ю і всю рідну Країну.

Восени 2023 року Олег отримав осколкове поранення, лікувався у госпіталі. Рідні просили його дати собі трошки часу на відпочинок, відновлення, приїхати додому. Але Олег категорично відмовився. Сказав, що не хоче нікуди їхати, а прагне якомога швидше повернутися до своїх побратимів. Адже не знав чи ще колись і десь знайде таких надійних людей.

Життя 46-річного солдата Олега Лазька обірвалося у бою 5 грудня 2023 року на Донеччині. На жаль, упродовж усього цього часу він вважався зниклим безвісти. І лише зараз наш Герой повертається додому…

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також