Воїни-інженери Рівненщини отримали відзнаки

1110 0

Ми у соцмережах:

Офіцерка Олена

Їх вручили з нагоди другої річниці від дня створення частини.

За виконання бойових завдань, високі показники в бойовій підготовці, старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службового обов’язку та з нагоди Дня військової частини воїни-інженери отримали кілька десятків відзнак, нагород та цінних подарунків від міністра оборони України, Головнокомандувача Збройних сил, Командувача Сил підтримки, командира військової частини.

Міський голова Дубна Василь Антонюк привітав військовослужбовців та їхнього командира, полковника Олега Резуненка з другою річницю від дня створення військової частини та спільно з заступником вручив для потреб підрозділу цінний подарунок. Також слід зазначити, що напередодні Дубенська міська рада більшістю депутатського складу прийняла важливе рішення на підтримку поліпшення матеріального стану інженерно-позиційного полку.

Офіцерка Олена - серед тих, хто отримав подяку за сумлінне виконання службових обов'язків. Дівчина народилася й проживає на Рівненщині. Військову службу у ЗСУ розпочала в іншій військовій частині, а сюди прибула з початком її формування. Військовий колектив займає особливе місце в її серці — тут вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком.

З-поміж нагороджених за виконання завдань у районах ведення бойових дій військовослужбовець солдат Олег, який прибув до військової частини на початку широкомасштабного вторгнення. Строкову службу він не служив, а тому пройшов загальновійськову підготовку, навчання за фахом та бойове злагодження. Під час військової служби солдат-маскувальник уже двічі виконував завдання за призначенням у районах бойових дій. Перший раз під Бахмутом, що на Донеччині, другий — на Запоріжжі. Він впевнений, що в його з товаришами роботі немає дрібниць: «копаємо бліндажі, накриваємо, облаштовуємо та маскуємо укриття для підрозділів, що стримують натиск окупантів. Головне робити усе якісно, бо це — запорука життя людей та майбутньої перемоги України».

На урочисте шикування особового складу прибув командувач Сил підтримки Збройних Сил України бригадний генерал Дмитро Герега. 

До святкувань також долучилися й представники органів державної влади та місцевого самоврядування, повідомили в Інформагентстві АрміяInform.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також