Волейбольний клуб «Регіна-МЕГУ» відзначає високий результат — бронзову нагороду у «Фіналі чотирьох» Кубка України

851 0

Ми у соцмережах:

Волейбольний клуб «Регіна-МЕГУ» на вітальних урочистостях

Волейбольний клуб «Регіна-МЕГУ» вже багато років представляє Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука та місто Рівне на турнірах різних рівнів. За часи існування команди встигли неодноразово змінитися тренери, виросли та пішли зі спорту волейболістки, але основна ідея і дух команди залишилися незмінними. Негасима віра у перемогу та бажання здолати усі перешкоди на шляху до бажаної мети принесли свої плоди — команда виборола бронзові нагороди у «Фіналі чотирьох» Кубку України 2020/21.

Місто Кам’янське стало знаковим для волейбольного клубу «Регіна-МЕГУ», адже саме в ньому відбувся матч за бронзові нагороди. У ньому рівненські спортсменки здолали волейболісток з команди «Атлант», які приїхали з міста Дніпро із рахунком 3:0. Особливо варто наголосити, що цьогоріч клуб вперше у своїй історії зумів пробитися у фінальний етап престижного вітчизняного турніру. І одразу ж зумів акумулювати усі сили задля отримання такої бажаної перемоги.

Звісно ж, святкування розпочалося одразу по завершенню матчу із дніпровськими волейболістками, коли наші дівчата отримали вожделенні медалі. Але й по приїзді в рідне місто рівнянкам із тренерським складом не довелося відчути себе забутими.

У 26 школі, яка стала стабільним майданчиком для клубних тренувань і змагань, спортсменки та тренерський склад зустрілися із президентом Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука, доктором педагогічних наук, професором Анатолієм Дем’янчуком. Анатолій Степанович урочисто привітав команду із визначною перемогою, побажав спортсменкам та тренерському складу міцного здоров’я та наснаги на майбутні перемоги. Будучи постійним вболівальником та свідком тріумфального матчу, президент університету привітав також і вболівальників, які були вірними клубу впродовж усього його існування. Особливо відзначив наполегливу працю колективу та потужну віру на довгому шляху до перемоги.

Приємною стала зустріч із міським головою Рівного Олександром Третяком, який не зміг пройти повз знакову для міста перемогу. Разом із заступниками очільник міста долучився до привітань та висловив сподівання на довгу й успішну переможну серію для команди. Наголосив також і на тому, що таке святкування є першим за час його роботи на посаді, як і перша перемога у турнірі для команди. Олександр Віталійович зауважив, що як для випускника МЕГУ, для нього тріумф університетської команди вдвічі приємний та важливий. Відзначив вагомість перемоги і для міста Рівне, оскільки жіночий волейбол приносить реальні високі результати і може заохотити вболівальників до приходу на матчі в очікуванні нових нагород. Мер вручив спортсменкам квіти та символічно отримав бронзову медаль, яку спортсменки привезли з Кам’янського.

Президент Міжнародного економіко-гуманітарного універститету імені академіка Степана Дем’янчука Анатолій Дем’янчук та міський голова Рівного Олександр Третяк

Не залишилося осторонь і керівництво обласного рівня. Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль привітав волейболісток «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» із «бронзою» на Кубку України. Обласний очільник зауважив, що не сумнівається у довгій переможній серії спортсменок, адже вони зуміли з першої спроби підкорити фінальний етап престижних змагань. Навіть встиг взяти жартівливу обіцянку з дівчат, що наступним кроком буде їхній крок на вершину п’єдесталу. Особливо наголосив на тому, що така перемога є великим кроком до популяризації здорового способу життя та залученню все більшої кількості молоді до самореалізації у спорті. Дівчата вже стали прикладом гармонійного образу красивої дівчини та майбутньої мами, і на них рівнятиметься майбутнє покоління.

Попереду у команди участь в плей-офф Суперліги України 2020–2021. І новий виток дівчата почнуть із новим тренером. Волейбольну команду тепер тренує одесит Максим Пархоменко. Знаний у минулому спортсмен вже встиг попрацювати із двома чоловічими клубами — «Заваір-СДЮСШОР» у 2018–2019 роках та «Політехнік-Одеса» у 2019–2021 роках.

Дебют фахівця біля керма «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» відбувся 5 березня в першому домашньому матчі плей-офф із запорізькою «Орбіта-ЗНУ». Результарезня вже на майданчику суперниць. Тим паче, настрій спортсменок цілком войовничий, а за перемогу у серії вони можуть і готові змагатися до останнього. Звісно, гравчині відзначають присутність хвилювання, але відчувають у собі сили робити все можливе на майданчику.

Високий результат волейбольного клубу «Регіна-МЕГУ» — це результат сили волі, важкої роботи над собою та відчутної допомоги керівництва Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука.

Віра у перемогу та праця на результат завжди були пріоритетом університету та тренерського складу клубу, що принесло плоди. Спортивний дух на висоті, а долучитися до нього може кожен. Жоден спортсмен не відмовиться від підтримки вболівальників та однодумців. Тому не варто вагатися, адже завітавши одного разу на волейбольний матч, неможливо не закохатися у цей прекрасний вид спорту. «Регіна-МЕГУ» чекає нових членів своєї спортивної родини та готова відкрити гостинні обійми початківцям у світі жіночого волейболу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також