Володимир Гоменюк – головний тренер «Вереса»

1633 0

Ми у соцмережах:

Володимир Гоменюк – головний тренер «Вереса»

Екс-нападник «Таврії», «Дніпра» та збірної України Володимир Гоменюк став головним тренером «Вереса». Спортивним директором клубу призначено рівненського фахівця Ореста Баля. Завданням на сезон керівники клубу називають вихід в першу лігу. Нагадаємо, днями рівняни отримали атестат для участі в другій лізі.

Володимир Гоменюк народився 19 липня 1985 р. у с.Бокійма Млинівського району.  Шлях у професійному футболі розпочав у 2003 році у млинівській «Ікві». Далі були – «Таврія» (Сімферополь), «Дніпро» (Дніпро), «Арсенал» (Київ), «Металіст» (Харків), «Сталь» (Кам’янське). У сезоні 2008/2009 провів 8 матчів за національну збірну України.
Перші тренерські кроки зробив у 2018 році в якості асистента головного тренера у рівненському «Вересі».

Орест Баль народився 2 жовтня 1960 року у м.Новий Роздол Львівської області. Рідний брат – футболіста збірної СРСР та київського «Динамо» Андрія Баля. Виступав Орест Баль за хмельницьке «Поділля» та словацький «Хемлон». Втім, найбільше його кар’єра гравця пов’язана з рівненськими спочатку «Авангардом», а потім «Вересом» - майже дві сотні матчів. Згодом життя неодноразово зводило Ореста Баля  з «Вересом». У різні роки він працював у рівненському клубі тренером, в.о.головного тренера, спортивним директором. Торік він очолював команду «Верес» U-19. Футбольній Україні Орест Баль також відомий як тренер-селекціонер. Пошуком футболістів він займався у «Ворсклі», «Арсеналі», «Княжій», вінницькій «Ниві». У 2012-2013 рр. працював помічником головного тренера Анатолія Дем’яненка у «Волині», повідомляє іІнформаційна служба НК «Верес» 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також