Володимир Ковальчук провів прийом громадян

1207 0

Ми у соцмережах:

Володимир Ковальчук провів прийом громадян

Голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук провів особистий прийом громадян. Зустрітися з керівником обласної ради виявили бажання більше десятка жителів Рівненщини. Кілька звернень – колективні.

Ковальчук прийом 05 Ковальчук прийом 04 Зокрема,вдови загиблих військовослужбовців звернулися до Володимира Ковальчука за допомогою щодо надання їм пільг. Голова депутатського корпусу доручив фахівцям апарату обласної ради вивчити питання та надати жінкам якісну юридичну консультацію, яка б сприяла вирішенню питання в найкоротші терміни. Окрім того, директор П'ятигірської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, що у Здолбунівському районі, Марія Щебет звернулася до голови обласної ради з проханням посприяти в будівництві дитячого садочка у селі та внутрішніх санвузлів в приміщенні школи. Володимир Ковальчук відразу ж зв’язався з керівництвом району та місцевими депутатами, доручив їм розглянути можливість встановлення санвузлів вже найближчим часом та вивчити можливість фінансування будівництва дошкільного навчального закладу з обласного та районного бюджетів у наступному році. Ковальчук прийом 03 Також керівника обласної ради просили забезпечити робочими місцями медиків, які можуть позбутися роботи в результаті реорганізації Здолбунівської залізничної лікарні. Водночас Володимир Ковальчук запевнив, що особисто контролює це питання. Загалом до голови обласної ради зверталися з питаннями щодо виділення матеріальної допомоги на лікування, покращення житлових умов, вирішення земельних суперечок, підтримки велосипедного спорту на Рівненщині тощо. Ковальчук прийом 02 – На кожен прийом приходять люди з різними питаннями та проблемами. Усі звернення ретельно опрацьовуються та, по можливості, відразу ж вирішуються. Я завжди кажу, що особистий діалог між владою та людьми – найдієвіший. Це і є головне завдання влади на місцях – знати і вирішувати проблеми громадян, - зазначив Володимир Ковальчук. Ковальчук прийом 01 Нагадаємо, голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук проводить особистий прийом громадян у перший понеділок місяця, перший заступник голови обласної ради Микола Драганчук – у другий понеділок місяця, заступник голови обласної ради Олексій Бучинський – у третій понеділок місяця.

Прийом громадян з особистих питань проводиться за адресою: м.Рівне, майдан Просвіти, 1, каб. 301 з 10.00 до 13.00 год.
Записатися на особистий прийом можна напередодні дня прийому у п’ятницю з 9.00 до 16.00 год. та у день прийому – з 9.00 до 9.30 год. А також за телефоном 695-239.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також