Володимир Валявка: «До гри є чимало запитань»

1386 0

Ми у соцмережах:

Володимир Валявка

Міні-футбольний клуб «Кардинал-Рівне» усього тур пробув на вершині турнірної таблиці Екстраліги. У 9-му турі рівняни грали у Києві проти найближчого переслідувача «Хіта» і програли — 2:3. Таким чином, перше коло наш клуб завершив на другій сходинці. Враженнями від виступу «Кардинала» у першому колі ми попросили поділитися президента клубу Володимира Валявку.

— Те, як команда набирає очки, мене радує, — сказав Володимир Валявка, — а от щодо гри, то є чимало запитань. Втім, не стану приховувати, друге місце після першого кола мене приємно здивувало.

— Завдання боротися за медалі перед початком сезону перед командою не стояло, чи не маєте наміру дещо підкорегувати плани?

— Наша стратегія залишається незмінною — у цьому сезоні створити боєздатний колектив, а вже на наступний ставити конкретні турнірaні завдання. Хоча, думаю, наш головний тренер Станіслав Гончаренко ставитиме сам перед собою високі завдання вже в цьому чемпіонаті.

— Чи плануєте посилювати склад?

— У головного тренера таке бажання є. Буде трансферне вікно, тоді будемо визначатися. Поки що ми слідкуємо за кількома гравцями.

Наступну гру чемпіонату «Кардинал» проведе 15 грудня у Рівному проти львівської «Енергії».

Паузу в Екстралізі команда заповнить участю у «Фіналі восьми» Кубка Ліги, що з 30 листопада по 2 грудня пройде у Запоріжжі. Суперником рівнян у чвертьфіналі буде згадана «Енергія». У разі перемоги у півфіналі «Кардинал» зустрінеться з переможцем пари «Продексім» (Херсон) — «Хіт» (Київ).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також