Волонтерам на Рівненщині вручили нагороди від Зеленського та влади

887 0

Ми у соцмережах:

Волонтерам на Рівненщині вручили нагороди від Зеленського та влади

На Рівненщині нагородили волонтерів. Серед них, дорослі, старші люди та навіть діти. Впродовж війни вони продовжують збирати кошти для ЗСУ, доправляють вантажі на фронт, підтримують переселенців, залучають іноземну допомогу. Кожен своєю безкоштовною працею наближає перемогу.

Зокрема, відзнаку Президента України Володимира Зеленського вручили Заслуженому донору України Валерію Шумілову. Донор має універсальну першу групу крові і здав вже 120 доз. А це майже 50 літрів. Його добра справа триває вже 33 роки. До ініціативи долучив і свого сина, який нині служить в Нацгвардії.

8-річна рівнянка Олександра Данилюк волонтерить завдяки своєму таланту співати. Вихованка Рівненської музичної школи № 2 разом зі свою вчителькою з вокалу організовують різноманітні пісенні акції.

Cеред нагороджених – 15-річний Олег Січкарьов. Хлопець родом з Донеччини, а з початком повномасштабного вторгнення разом із сім’єю переселився в Дубно.

Одразу після переїзду він бере активну участь у заходах і акціях на підтримку постраждалого населення. Зокрема, розвантажує гуманітарну допомогу для ВПО.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також