Волонтери на «Ягуарі», новий мікрорайон та кредит на автобуси

801 0

Ми у соцмережах:

Волонтери на «Ягуарі», новий мікрорайон та кредит на автобуси

У свіжому номері газети «Рівне вечірнє» читайте про те, чому волонтери у Рівному провозили через кордон елітний автомобіль «Ягуар».

А ще про те, скільки прокурорів на Рівненщині мають інвалідність, чому помічниця судді Господарського суду Рівненщини Наталія Бакульська уникла в’язниці, чи отримають рівненські школярі безкоштовні обіди, хто планує будувати нову фабрику на мікрорайоні Ювілейний та як Рівне буде вирішувати проблеми з громадським транспортом на випадок блек-ауту.

Ви також дізнаєтеся про те, де в області не роздають чоловікам повісток, за що голова Володимирця Василь Ковенько вимагав гроші у місцевого підприємця, чому в Білій Криниці згорів склад волонтерів та де на Рівненщині вирощують форель.

Свіжий номер газети «Рівне Вечірнє» можна придбати у магазинах міста.

Також ви можете замовити електронну версію видання.

Про своє бажання стати передплатником електронної версії «РВ» повідомте на e-mail: svetrv1@gmail.com, вказавши своє прізвище, обраний період перегляду (місяць, квартал, півріччя, рік), свою електронну адресу та номер телефону. Після оплати ви отримаєте на свій e-mail посилання на Google-Диск для перегляду файлів у форматі PDF за оплачений період.

Вартість передплати «Рівне Вечірнє»:

на місяць: 26 грн.

на три місяці: 78 грн.

на півроку: 156 грн.

на рік: 312 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також