Волонтери у Рівному виготовили понад 400 літрів борщової заправки, корейської моркви та квашеної капусти.
На навчальному майданчику компанії "Продторгобладнання" зібралися волонтери різних громадських організацій з однією метою – підготувати харчі для воїнів АТО. Під керівництвом бренд-шефа, Аліси Хагенбрух, рівненськими волонтерами було перероблено по декілька мішків буряків, моркви, цибулі, капусти та виготовлено понад 400 літрів борщової заправки, корейської моркви та квашеної капусти для бійців української армії. Кожен вклав у цю добру справу частинку своєї душі, аби бійці відчули тепло і знали, що їх чекають, що за них вболівають рівняни, повідомив "РВ" Руслан Плясуля з компанії "Продобладнання".