Волонтери показали дітям Карпати. Багато хто вперше побачив гірські краєвиди

1071 0

Ми у соцмережах:

Волонтери показали дітям Карпати. Багато хто вперше побачив гірські краєвиди

Наприкінці серпня відбулась 21-а поїздка в Карпати, організаторами якої є волонтер РРДА Тарас Сень та його команда. Близько 70 людей стали учасниками відпочинку – рівняни та декілька відпочиваючих з Києва. Сімейні пари та ще одинокі, молодь і підлітки, а також діти-сироти з Олександрії – багато хто вперше побачив неймовірні краєвиди українських Карпат. За 3,5 роки від першої поїздки понад 1100 людей побували в Карпатах.

Буковель

Програма відпочинку складалася з екскурсій, вікторин, пікніків, просвітницьких лекцій.

Відпочиваючі побували в Буковелі, побачили водоспади Гук і Пробій, прогулялися стежками Довбуша. А родзинкою програми стало підкорення Говерли. Більшій частині учасників табору вдалося підкорити вершину, у тому числі і дітям 3,5 та 5 років.

- Це дуже гарно, це захоплює, це заспокоює. На вікторинах було багато емоцій, колективна робота, діти завжди чимось зайняті. Я задоволена цією атмосферою, – говорить Ольга Цвик з Рівного.

В Буковелі

Для дітей щодня проводили уроки християнської етики, під час яких вони заробляли бали, які наприкінці табору можна було обміняти на іграшки та шкільні речі. 

Організатори спланували відпочинок у таборі так, щоб у всьому був баланс: екскурсії, де потрібно слухати, і вільний час та спілкування, де можна було знайти нових друзів, поділитися враженнями. Енергійні ігри та важкі маршрути горами чергувалися з спокійними пікніками на природі.

Водоспад Пробій

- Ми як завжди організовували цікаві екскурсії, спілкування, порушували практичні теми на наших загальних заходах. Дуже надихає, що багато людей задоволені екскурсіями, підходять з запитаннями чи просто дякують, – розповівТарас Сень, волонтер.

Команда висловлює подяку всеукраїнській місії «Христос є відповідь» за фінансову підтримку, спортінвентар та інше обладнання для проведення повноцінного відпочинку.

На Говерлі

Найменший учасник 2 роки покорив говерлу

Сироти з Олександрії

Тарас 3,5 роки покорив Говерлу сам


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також