Волонтери «Рівне Разом» доставили гуманітарний вантаж для потреб Здолбунівської центральної міської лікарні

482 0

Ми у соцмережах:

Волонтери «Рівне Разом» доставили гуманітарний вантаж для потреб Здолбунівської центральної міської лікарні

Волонтери громадської організації “Рівне Разом” продовжують опікуватися медичними установами Рівненщини. Цього разу доставили гуманітарну допомогу у Здолбунівську центральну міську лікарню.

Почесний президент ГО “Рівне Разом” Віктор Шакирзян відзначив, в сучасних умовах особливо важливо підтримувати медзаклади, адже мова йде про людські життя. Нині, навантаження на медичні установи збільшилось у зв’язку з тим, що у медичних закладах проходять лікування та реабілітацію поранені військові, відповідно, і потреба у медикаментах та засобах гігієни теж зросла.

Спільно з волонтерами громадської організації “Рівне Разом” вкотре доставляємо гуманітарну допомогу у медичний заклад. Наразі зосереджуємо свої зусилля саме на медичних установах, а також військових. Цього разу у Здолбунівську центральну міську лікарню привезли речі першої необхідності, такі як ліки, милиці, засоби гігієни, продукти харчування. Це те, у чому найбільша потреба у цій лікарні. Окрім цього, спільно з волонтерами регулярно доставляємо гуманітарні вантажі й у інші міста України, людям, які постраждали від війни, безумовно відправляємо допомогу військовим у гарячі точки, у вигляді автомобілів, дронів, антидронових рушниць, продуктів харчування, засобів гігієни та інших необхідних речей. І будемо продовжувати це робити, аби якнайшвидше здобути таку довгоочікувану перемогу та разом здолати ворога”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Волонтери ГО “Рівне Разом” на чолі з ппочесним президентом цієї громадської організації Віктором Шакирзяном подякували медикам за їхню безцінну та жертовну працю, їхню відповідальність та кожне врятоване людське життя. Кажуть, будуть і надалі допомагати усім, доки у цьому буде необхідність.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також