Волонтери «Рівне Разом» вручили меру Любліна нагрудний знак від Залужного

1006 0

Ми у соцмережах:

Волонтери «Рівне Разом» вручили меру Любліна нагрудний знак від Залужного

Несподівана відзнака нагрудним знаком «За сприяння армії» від Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного знайшла своїх Героїв у Любліні, в особі очільника міста Кшиштофа Жука та директора Центру міжнародної співпраці Любліна Кшиштофа Становського.

 Церемонія супроводжувалася передачею прапора України за підписом Верховного Головнокомандувача та уламка, привезеного з Бахмута Донецької області.

Як розповів президент Любліна Кшиштоф Жук, - «З кінця лютого 2022 року Люблін передав Україні понад 100 вантажівок і два потяги з гуманітарною допомогою. Допомога була доставлена в десятки прифронтових міст України».

Відзнаку за «Підтримку української армії» польським друзям вручила відома рівненська волонтерка, депутатка Рівнеради від фракції «Рівне Разом» Катерина МАРЧУК.

«Люблін підтримав тисячі життів українців, надавши їм прихисток, передав тони гуманітарних вантажів та надихнув діяти далі.
Українська держава цінує це та відповідає вдячністю.


Дякуємо всім містянам та уряду Любліна. Ви безперестанно допомогаєте нам долати ворога. Впевнена, що робитимемо це разом і надалі
»,- розповіла Катерина Марчук.

«Допомога, яку надає нашому місту та нашій країні братня для нас громада міста Люблін є неоціненною. За це дружнє плече, яке ми відчуваємо в часи страшних випробувань війни, ми щиро дякуємо кожному мешканцеві цього неймовірного міста і окремо Президентові Любліна Кшиштофу Жуку»,- повідомив очільник «Рівне Разом», секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Для довідки: Заснований у грудні 2021 року нагрудний знак «За сприяння армії» нагороджується Головнокомандувачем Збройних Сил України працівників ЗСУ та інших осіб за вагомий особистий внесок у розвиток ЗСУ та зміцнення військового, наукового, соціального чи культурного співробітництва.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також