Волонтери відправили перший цьогоріч вантаж з допомогою на схід

1282 0

Ми у соцмережах:

Волонтери відправили перший цьогоріч вантаж з допомогою на схід

З Володимирецького району від’їхала вантажівка з гуманітарною допомогою на схід України. Збирали вантаж по усьому району. Були задіяні і навчальні заклади, і громадські організації, і підприємці з усього району, і звичайні люди. Вантаж прибув у Первомайськ і Красногорівку, а потім в Авдіївку, Мар'їнку Красногоріку.

Капелан та волонтер Микола Юрах нині перебуває на cході країни, в зоні проведення ООС, проте й на відстані керує процессом, повідомляє Володимирець.Сіті.

– Долучились майже всі навчальні заклади району, – каже Микола Юрах. – Збирали продукти харчування, миючі засоби, засоби гігієни і навіть медикаменти. Почали збирати ще з вересня. Частину відвезли ще перед груднем, а зараз другий захід. Цього разу діти з Воронківської ЗОШ організували ярмарок в своїй школі, а виручені кошти віддали нам на закупівлю пального для автівки, що везтиме вантаж на Схід. Попереднього разу так само вчинила Довоговільська школа.

Червоний хрест також постійно допомагає харчами та одягом.

Організатором і ініціатором цієї поїздки збору допомоги є Володимирецька громадська організація «Ветеранська спілка учасників АТО і захисників Вітчизни». Там підрахували, що упродовж попереднього року зібрали і відправили на схід 9 вантажівок із вантажем загальною масою понад 60 тонн. А ще передали на фронт відремонтовану техніку: УАЗ, «волинянку» та купували запчастини до військової техніки.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також