Волонтери відремонтували автомобіль для військовиків

1217 0

Ми у соцмережах:

Волонтери відремонтували автомобіль для військовиків

Напередодні Дня Конституції України волонтерський рух Рівненської АЕС вкотре надав допомогу українським військовикам– відремонтував автомобіль, що був задіяний у військових операціях.

Наприкінці минулого року військовослужбовці 30-ї окремої механізованої бригади звернулись до керівництва РАЕС з проханням допомогти у ремонті автомобіля високої прохідності «Урал».

Автомобіль було доставлено в транспортний цех для ремонту, який у позаробочий час здійснювали небайдужі працівники. Волонтерський рух Рівненської АЕС зібрав понад 120 тисяч гривень, частка з яких була спрямована на необхідні автомобільні запчастини. За словами працівника РАЕС, голови місцевої Спілки "афганців" Петра Ширка, запчастини до автівки шукали по усій країні, зокрема до збору коштів долучились й інші небайдужі до долі держави українці – колективи різних підприємств регіону. За зібрані кошти було закуплено генератор, ремонтні ключі, ліхтарі, біноклі та запчастини до «УАЗ» (тент, борт, капот) для 130-го розвідувального батальйону.

Небайдужі працівники ТрЦ РАЕСВарто відзначити, працівники ТрЦ РАЕС вже не вперше допомагають вітчизняним воїнам «бути на ходу», ремонтуючи важливі для них автотранспортні засоби. Взимку минулого року активістами був відремонтований військовий автомобіль «УАЗ». Як відзначає Петро Ширко, проблема із забезпеченням автомобільною технікою українських військових існує й досі.

- З коштів, що залишились, найближчим часом ми придбаємо воїнам потрібний для них ще один автомобіль підвищеної прохідності УАЗ 469 та блок підсилення зв’язку, - підкреслив активіст.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також