Волонтери з Вараша придбали авто для ЗСУ

571 0

Ми у соцмережах:

Волонтери з Вараша придбали авто для ЗСУ

Волонтерська група Рівненської АЕС передала автомобіль для військовослужбовців одного із підрозділів, який виконує завдання на передовій. Авто придбали за кошти, які атомники відраховували із посадових окладів у розмірі 3%.

Авто відправлять у бригаду, де служить працівник РАЕС, у район Бахмуту.

Окрім того, працівники РАЕС додатково завантажили в машину аптечки, медикаменти та генератор.

- Щиро дякуємо керівництву та персоналу Рівненської АЕС за благодійну допомогу у вигляді автомобіля, який буде виконувати бойові завдання на передовій та рятувати життя військових під час евакуацій. Без допомоги волонтерів, зокрема атомників, на передовій було б значно складніше. Техніка під час бойових дій дуже швидко виходить з ладу, тому потреби в ній постійно зростають, - зазначив військовослужбовець Олександр, працівник РАЕС. - Крім того, нам дуже потрібні такі речі як: дрони DJI Mavic, радіостанції. Усе це допомагає нам ефективно боротися з ворогом та наближати Перемогу.

Нині олонтерська група РАЕС реалізовує кошти, відраховані із заробітних плат атомників за червень.

- У липні ми придбали 8 квадрокоптерів, які готуються до передачі. З них, три коптери Combo Fly, 2 коптери з тепловізійними камерами. Також буде 5 тепловізорів, радіостанції та ще автомобілі. Із 43-х звернень від військових наразі нам вдалось покрити не більше 20%. Це дуже мало, але коштів для реалізації усіх запитів, на жаль, не вистачає, - зазначила заступниця голови ППО РАЕС, представниця волонтерської групи Тетяна Васильєва. - До того ж, зараз тривають перші закупівлі за запитами загону прикордонників, які боронять наші північні рубежі та протидіють проникненню на територію України диверсійно-розвідувальних груп та дронів. Для забезпечення їхніх потреб нещодавно було відкрито додатковий збір. Їм дуже потрібні прожектори, тепловізійні коптери і, особливо, антидронові рушниці. Хлопці дуже чекають і сподіваються на цю допомогу. Враховуючи, що потреби військових із кожним днем лише зростають, маємо бути як ніколи єдиними у своєму прагненні допомагати та донатити, в той час як Збройні сили України дають гідну відсіч ворогу.

Працівники Рівненської АЕС продовжують невпинно допомагати нашим захисникам матеріально. Дороговартісне обладнання закупляють відповідно до запитів, які надходять безпосередньо від військових, насамперед, від працівників електростанції, членів їхніх сімей, жителів Вараської громади. Найвищий пріоритет мають звернення з передової. Тому безстрокова акція «Я допомагаю ЗСУ» триває. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також