Волонтер зі Здолбунова відновив хату, яку зруйнувала російська ракета

3099 0

Ми у соцмережах:

Волонтер зі Здолбунова відновив хату, яку зруйнувала російська ракета

Сьогодні на майдані Незалежності у Рівному Руслан Бутенко отримав відзнаку – за особистий внесок у розвиток Української держави в умовах воєнного стану.

 Спочатку окупанти прострелили жінці ноги, а потім вона загинула через влучання в будинок російської ракети. Чоловік з дитиною залишилися живі... Саме цій родині на Херсонщині допомагав відбудовувати житло Руслан Бутенко зі Здолбунова, - розповідають передісторію у Рівненській ОВА.

Руслан Бутенко працює у КП "Здолбунівське". І в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» поїхав до Кочубеївки допомагати місцевим жителям після деокупації. Зокрема, для вже згаданої родини він та його колеги відремонтували помешкання і перекрили дах у будинку.

- На підприємство прийшов запит, що є потреба у добровольцях – людях, які готові допомогти у відбудові Херсонщини. Ми погодилися, - розповідає чоловік.
 
Каже, що і наступного разу готовий поїхати у таке відрядження.
 
- Більше сотні родин вже отримали можливість жити і працювати у відремонтованих домогосподарствах. Я вкотре дякую кожному волонтеру, майстру із нашого регіону, хто за покликом серця приїжджає на ремонтні роботи до Кочубеївської громади. Разом ми завжди зможемо більше! - каже голова ОВА Віталій Коваль.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також