Вони повернулися: гарячі пожежники випустили пікантний календар на 2021 рік (фото)

1171 0

Ми у соцмережах:

Вони повернулися: гарячі пожежники випустили пікантний календар на 2021 рік (фото)

Вже майже 30 років відважні рятувальники з Австралії випускають еротичні календарі, гроші від продажу яких вони направляють на благодійність.

Останній рік видався доволі важким, проте знамениті австралійські пожежники не зрадили собі та в черговий раз підняли настрій жінкам всієї планети (і не тільки їм), повідомляє УНІАН.

Днями в продаж надійшла свіжа порція пікантних календарів на 2021 рік, де мужні та сексуальні рятувальники демонструють свої напівоголені тіла в оточенні тварин. На наступний рік хлопці підготували календарі з котиками, песиками і екзотичними тваринами Австралії.

Також є два "класичних" календарі, на одному з яких хлопці зображені безпосередньо за своєю основною роботою, а на іншому – просто з голими торсами.

Вартість одного такого календаря – 13,45 євро плюс доставка.

Випускають свої календарі австралійські рятувальники не просто так, а заради благодійності – всі виручені гроші йдуть на різні проекти. Вперше хлопці оголилися в 1993 році заради підтримки дитячих госпіталів, ну а далі вирішили допомогти й іншим нужденним. Особливо люблять вони підтримувати тварин – як у притулках, так і в дикій природі, рятуючи унікальну австралійську фауну. За 28 років роботи проєкт The Australian Firefighters Calendar зібрав понад 3,2 мільйона доларів під різні проекти, і зупинятися на досягнутому не збирається.

Всі "моделі" є діючими рятувальниками, які щорічно проходять суворий відбір, щоб долучитися до такої благої справи, що і користь приносить, і око радує.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також