«Вони роблять дива для фронту» - про ремонтний батальйон Князівської бригади

214 0

Ми у соцмережах:

«Вони роблять дива для фронту» -  про ремонтний батальйон Князівської бригади

Ремонтний батальйон 14-ї Окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого своєю повсякденною роботою підтверджує: від злагодженої роботи кожного військового підрозділу залежить загальний успіх бойового з’єднання.

Цей підрозділ укомплектований військовослужбовцями необхідної кваліфікації, є основне обладнання та матеріали. Оскільки з’єднання виконує бойові завдання на Харківщині, а до пункту постійної дислокації на Волині понад тисяча кілометрів, то від успішної роботи цих військових майстрів та їхніх командирів багато в чому залежить переможний результат усіх підрозділів Князівської бригади.

- Вони роблять дива! Ремонтують техніку та озброєння швидко і якісно, бо знають, що на передовій це дуже потрібно! Вони – це хлопці з ремонтно-відновлювального батальйону Князівської бригади, – таку коротку і влучну характеристику цим військовослужбовцям дали в 14-й ОМБр.

Хто прагне поповнити лави Князівської бригади саме для служби в ремонтному батальйоні, той має можливість отримати додаткову інформацію:

сall center – 068-234-19-68, 093-533-06-16; відділення персоналу – 097-913-85-18; фінансова служба – 063-435-39-59.

За матеріалами відділу зв’язків з громадськістю ОК “Захід”.

Фото надано Службою зв’язків з громадськістю 14-ї Окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також