Трагедія біля Мирного: вони загинули не на фронті

3144 0

Ми у соцмережах:

Трагедія біля Мирного: вони загинули не на фронті

Двоє бійців територіальної оборони загинули у понеділок неподалік Костополя. Причиною трагедії стала автотроща, яка забрала життя чотирьох людей.

Це сталося в понеділок, 28 листопада,у світлу пору дня близько о пів на третю. На трасі Рівне-Сарни поблизу Мирного боєць тероборони Іван Марчук виїхав автомобілем «Daewoo Lanos» на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою. Від удару легковик розлетівся в друзки, водій та троє пасажирів загинули на місці. У понівеченому авто знайшли Оксану Басюк та Катерину Шаму із Володимирця, яким було, відповідно, 50 та 67 років, та двох військових — 47-річного Івана Марчука та 43-річного Максима Чаплинського.

Відомо, що вони їхали до військової частини у Сарнах. Оскільки результатом зіткнення став виїзд «Daewoo Lanos» на зустрічну смугу, версію про проблеми на дорозі внаслідок негоди поліція навіть не розглядала. Слідчі з’ясовують причину трагедії.

Василь Ковенько, володимирецький селищний голова:

Дві сестри були родом з нашого селища, а військові були у складі територіальної оборони. Те, що сталося, — це трагедія. Знаю, що одна із сестер працювала у дитячому садку. Говорять, що військові їхали по якомусь завданню, бо один з них вирішував якісь господарські питання у військовій частині. Люди говорили між собою, що водію автомобіля під час руху стало зле, тому й він виїхав на зустрічну смугу руху. Нібито, йому стало так погано, що він мало не впав на кермо. Але уже поліція скаже, наскільки це правда.

Марія Юстицька, речниця поліції Рівненщини:

Результат зіткнення був настільки масштабним, що одна частина траси була перекрита довгий період. Зараз не можна сказати, чи це була неуважність, чи збіг обставин. Оскільки на місці ДТП працювали слідчі, то вони й встановлять усі обставини пригоди.

Слідчий слідчого управління розпочав досудове розслідування за частиною 3 статті 286 КК України — порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також