Ворог на Київщині мінує будівлі

673 0

Ми у соцмережах:

Ворог на Київщині мінує будівлі

Розпочинається тридцять шостий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгненню.

Керівництво РФ розглядає питання створення окупаційної влади на тимчасово окупованих територіях. Генштаб ЗСУ повідомляє: на території РФ проводиться відбір працівників правоохоронних органів, прокуратур та судів, які в майбутньому будуть відправлені на територію України.

Для реалізації сценарію створення чергової псевдореспубліки на Херсонщині - вороги проводять так звану "роз'яснювальну роботу" з місцевою владою та громадськістю. Інформаційна підтримка надається шляхом показу відео з фіктивними особами.

Морально-психологічний стан російських ворожих військ та рівень мотивації особового складу окупаційних сил до участі у бойових діях залишається низьким та має тенденцію до погіршення. Два командири взводів відсторонено від посад у підрозділах 60-ї окремої мотострілецької бригади 5-ї загальновійськової армії Східного військового округу.

Численні випадки відмови продовжувати службу та небажання підписувати контракти з призовниками зафіксовано у підрозділах Балтійського флоту, зокрема, 79-ї окремої мотострілецької бригади 11-го армійського корпусу.

На території Республіки Білорусь зафіксовано рух військової техніки Збройних сил РФ, ймовірно, з метою перегрупування підрозділів, а також створення резерву для поповнення втрат у людській силі.

На територіях Київської області, залишених ворогом, часті випадки замінування території та будівель місцевих мешканців.
Група Сил оборони України продовжує проводити оборонну операцію на східному, південно-східному та північно-східному напрямках. На всіх напрямках російського ворога успішно стримують ЗСУ, на деяких - наші війська здійснюють успішні контратаки.

Об'єднані сили в Донецькій та Луганській областях за добу відбили 5 нападів ворога. Наші воїни знищили 10 танків, 18 бронетанкових та 13 одиниць машин, 15 артилерійських систем.  Ворог зазнав жертв.

Повітряні сили Збройних сил України за попередню добу збили 7 повітряних цілей – 4 літаки, БПЛА та 2 крилаті ракети. Літаки ВПС продовжують завдавати ракетно-бомбові удари по місцях скупчення техніки та робочої сили противника.
Давайте переможемо разом! Слава Україні!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також