Ворог намагається захопити південно-західну частину Бахмута, наші Сили оборони контратакують окупанта на флангах — Сергій Череватий

487 0

Ми у соцмережах:

Ворог намагається захопити південно-західну частину Бахмута, наші Сили оборони контратакують окупанта на флангах — Сергій Череватий

Бахмут залишається пріоритетною ціллю російських окупантів. Ворог продовжує тиснути і намагається захопити південно-західну частину міста, де наші воїни утримують ряд будівель та інших фортифікаційних споруд, зазначив у прямому ефірі телемарафону «Єдині новини» речник Східного угруповання військ Збройних Сил України полковник Сергій Череватий, коментуючи стан справ у Бахмуті.

— На флангах наші підрозділи намагаються тиснути на ворога і за можливості контратакувати його. За цю добу, на різних ділянках бахмутського відрізку фронту, Сили оборони України продавили окупанта на глибину від 200 до 400 метрів, — підкреслив Сергій Череватий.

Щодо заявленого виходу з Бахмута пригожина і його пошматованого злочинного військового угруповання найманців, Сергій Череватий піддав сумніву, чи дадуть їм їхні московські куратори вийти взагалі. Адже боєздатних підрозділів чи військових частин в росії, які готові сьогодні зайти в Бахмут і відразу перейти до інтенсивних наступальних бойових дій, просто немає.

Щодо ситуації на Лимансько-Куп’янському напрямку речник Східного угруповання зазначив, що збройні формування окупантів концентруються там переважно на завдаванні артилерійського ураження.

За добу ворог 552 рази зі ствольної та реактивної артилерії обстріляв мирні населені пункти поблизу лінії фронту та позиції наших Сил оборони на тому напрямку, здійснив 16 авіаційних нальотів, відбулося 6 бойових зіткнень. Наші воїни знищили 54-х окупантів, 84 поранено, одного взяли в полон. Також знищено 4 БМП, 1 БМД, 1 гаубицю та 2 польові склади з боєприпасами, констатував Сергій Череватий.

 

АрміяInform 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також