Ворог обстріляв житлові квартали Херсона

372 0

Ми у соцмережах:

Ворог обстріляв житлові квартали Херсона

Росіяни лише упродовж 27 жовтня 90 разів обстріляли Херсонську область. З мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків, дронів та авіації випустили по її території 516 снарядів. А минулої ночі в Херсоні пролунали вибухи: росіяни вдарили по місту з лівого берега Херсонщини. Зранку окупанти повторно вдарили по місту.

Пошкоджено понад 20 цивільних об'єктів у центрі Херсона: це 15 приватних будинків, 3 багатоповерхівки, 4 магазини, адміністративне та банківське приміщення.

- Вночі ворог завдавав ударів по житлових кварталах м. Херсон. Виникла пожежа в будинку, яку рятувальникам вдалось швидко ліквідувати на невеликій площі. Ще двічі надзвичайники виїжджали на обстеження житлових будинків після прильотів. Пожеж там виявлено не було,йдеться в повідомленні пресслужби ДСНС України. 


Крім того, неспокійною була ніч і в Бериславі. Через ворожий обстріл виникла пожежа в багатоповерхівці. Рятувальникам доводилось декілька разів повертатись до гасіння пожежі через ворожі обстріли. Але, незважаючи на всі загрози, вогнеборцям усе ж таки вдалось ліквідувати пожежу. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також