Ворота Hörmann. Стиль, зручність, надійність

601 0

Ми у соцмережах:

Ворота Hörmann. Стиль, зручність, надійність

Із появою на вітчизняному ринку відомого німецького виробника Hörmann будівництво побутових та промислових об’єктів вийшло на новий рівень. Hörmann — визнаний європейський лідер у виробництві пропускних та в’їзних систем.

Головною спеціалізацію фірми є гаражні ворота. Саме інженери Hörmann свого часу винайшли інноваційну ергономічну підйомно-поворотну конструкцію. На заміну тривіальним стулкам прийшло щитове дерев’яне або металеве полотно. Ручне розсування стулок перетворилося на натискання кнопок пульта дистанційного керування. Автоматичне відчинення воріт особливо зручно у темну пору доби або під час опадів чи сильного вітру. 

Користувачі не могли лишити такий винахід без визнання. За роки свого існування компанія Hörmann значно вдосконалила свої автоматичні гаражні ворота та розробила нові модифікації.

Види воріт та їхні особливості 

У каталозі на сайті офіційного представника бренда в нашій країні, компанії Hörmann Україна, представлені три типи автоматичних воріт для гаража:

♦ Підйомно-поворотні щитові Berry. Є моделі у формі касет або гофри. Їх виготовляють зі сталі або дерева. Лінійка стальних серійно виконується у білому кольорі. Це бюджетний варіант. Але є можливість замовити один із більше 200 тонів за міжнародною класифікацією RAL. 

Вибір кольорів дерев’яних моделей обмежується двома відтінками: «північна ялинка» та «ялиця Hemlock». Для ворітного полотна використовується тільки якісна сировина. Вона просочується спеціальною рідиною, що запобігає гниттю та появі паразитів.

Під час відчинення підйомний механізм піднімає ворітний щит та розміщує його під стелею. По периметру конструкції розташовуються елементи захисного обладнання, що унеможливлюють злам зовні. Ергономічні пружини запобігають випадковому обриву полотна, а їхні часті витки не можуть защемити навіть тонкі дитячі пальці. Герметичне ущільнення забезпечує надійну термоізоляцію.

♦ Гаражні секційні. На відміну від попередньої моделі вони складаються з низки однакових за розміром та рівних за величиною секцій. Піднімаючись тільки вертикально під час відчинення, вони Г-образно згинаються над отвором і також фіксуються паралельно до стелі. Цей різновид забезпечує ширину проїзду, що на 14 см перевищує можливості підйомно-поворотної моделі. 

Конструктивні особливості дають змогу легко вписувати цей тип в отвори будь-яких конфігурацій. Такі ворота зручно встановлювати після ремонтів і реконструкцій. Продумана система укріплень по периметру надійно захищає приміщення від будь-яких атмосферних впливів. Комплекс протизламних пристосувань попереджає несанкціоноване проникнення до гаражу.

♦ Рулонні RollMatic. Виконуються з алюмінієвого профілю, тому не піддаються корозії. Є забарвлення під дерево. Відчиняються вертикально, але розташовуються над отвором, намотуючись на вал. Дають значну економію місця під стелею. Завдяки безшумній роботі електроприводу можна монтувати такі ворота у безпосередній близькості до житла.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також