Вояж Хомка, чищення радикалів та білет Приварського

1315 0

Ми у соцмережах:

Вояж Хомка, чищення радикалів та білет Приварського

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про таємну причину візиту міського голови Рівного до Німеччини.

Також ми розповімо, кого поліцейські штрафуватимуть за перевищення швидкості та як працюватимуть з радарами, чому у Рівному не ремонтують підземні переходи, коли у місті увімкнуть опалення, що буде на місці кінотеатру «Ера» та чому «Істанбул» стане грузинським.

Ви дізнаєтеся, хто керуватиме обласним краєзнавчим музеєм замість Олександра Булиги, проти чого протестують мешканці вулиці Буковинської, як сварлива сусідка залишала багатоповерхівку без води, а чоловік вісім років прожив без електрики, як Рівне залишать без сміттєпроводів, а на пагорбі збудують стоянку.

Шукайте на сторінках газети про рішення суду на користь мандрівних цирків, яким дозволили виступати у Рівному з тваринами, про «вовчий білет» для Приварського та суд над чоловіком, який «заступився» за водія на «євробляхах».

Ми розкажемо, як у депутатів облради відбирають мандати, чому збирали позачергову сесію та від чого у Володимирці померла породілля.

А ще у цьому номері – про відомих художників із Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також