Войовничий Патіс, впливовий Федорчук та кмітливий Юсюк

2451 0

Ми у соцмережах:

Войовничий Патіс, впливовий Федорчук та кмітливий Юсюк

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про стрілянину на вулиці Фабричній, яку влаштував підприємець Едуард Патіс під час конфлікту з п’яними рівнянами.

Ми розповімо про затримання та можливі злочини Андрія Федорчука, про бажання підприємця Юсюка купити землю у центрі Рівного, про компанію, яка обслуговуватиме світлофори Рівного, переїзд жіночої консультації, передачу в оренду бомбосховища та ярмарок, заради якого залатають дорогу.

Ви дізнаєтеся про плани влади та потенційних інвесторів на рівненський аеропорт, черги до «Рівнеобленерго» та нові правила нарахування і виплат субсидій, про «омріяну пенсію» та перевірки бізнесу.

У цьому номері ми розповімо про мешканку Вараша, яка замовила вбивство батька, та про суд над водієм, який збив двох дітей у Рівному.

Ми розкажемо, коли повернуть ковані знаки Зодіаку на Лебединку, чи штрафуватимуть рівнянку, яка гуляла з лисицею, про благодійний ярмарок для тварин, порятунок Ікви та допомогу онкохворим дітям.

А ще у нас будуть матеріали про те, як перевірити себе у списку виборців та про реєстрацію розмитнених авто, про штраф за нечистоти, покарання за несплату аліментів, демонтаж «Авангарду» та «брудні гроші».

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також