Впіймали валютників зі зброєю та агітками та волонтерів з контактами виборців

1005 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Фактів підкупу виборців на Рівненщині ще не зафіксували, але дві підозри перевіряли.

 

У Рівному на дільниці за адресою Макарова, 3 виборець поскаржився поліцейським на те, що дві групи осіб імовірно здійснюють підкуп виборців.  Поліцейські перевірили транспортні засоби й факти підкупу спростували. Натомість в одному з транспортних засобів виявили валютників, повідомляє Радіо Трек з посиланням на виконувача обов’язків начальника обласного управління Нацполіції Руслана Стрельбіцького:

- На вулиці Макарова, 3, поблизу однієї з дільниць, виявили бус. У ньому перебували двоє людей. Під час огляду транспортного засобу слідчо-оперативна група виявила биту, пристрій для відстрілювання гумовими кулями, кошти й агітаційні матеріали одного з кандидатів у міські голови Рівного . Провели попередню перевірку і встановили, що це були валютники, які здійснювали обмін коштів. Відкрили кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального Кодексу України. Вилучені бита та пістолет. Нині розв'язується питання щодо притягнення до відповідальності цих двох осіб за здійснення незаконних валютних операцій.

В іншому авто, повідомив Руслан Стрельбіцький, виявили волонтерів однієї з політичних партій Рівного:

- У другому авто, Ауді, перебували особи які мали списки з контактами виборців. Провели перевірку, поспілкувалися з цими людьми й з'ясували, що це волонтери однієї з політичних партій з Рівного. Факт підкупу виборців не знайшов свого підтвердження.

У поліції не уточнили чи затримували волонтерів.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також