Впіймав грабіжника на зупинці

1416 0

Ми у соцмережах:

Впіймав грабіжника на зупинці

25 грудня чоловік зайшов до одного із розважальних закладів, що на вулиці Привокзальній у Рівному, забрав три тисячі гривень і спробував втекти. Затримав грабіжника поліцейський, який стояв на зупинці громадського транспорту.

Близько 21-ї години невідомий чоловік увійшов до приміщення кафе. У цей час працівниця закладу вийшла на кілька хвилини на вулицю, залишивши двері відкритими, щоб бачити, що відбувається усередині. Чоловік пішов до барної стійки, взяв звідти виручені кошти та кинувся втікати. На заваді стала продавчиня. Вона хотіла відібрати гроші. Проте зловмисник відштовхнув жінку і втік. Крики працівниці кафе почув працівник патрульної поліції, який на зупинці очікував на маршрутку. Поліцейському вдалося наздогнати грабіжника та утримувати його до приїзду слідчо-оперативної групи.

Правоохоронці встановили, що грабіжником виявився 37-річний уродженець Дніпра, який близько року проживає у Володимир-Волинську, а у Рівному перебуває на замісній терапії. З’ясувалося, що чоловік, який поцупив із кафе 2740 гривень, і раніше притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

За фактом грабежу слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування. Заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок повідомив, що чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у вчиненні грабежу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також