Вплив протестантів, «Вікторія» без фонтану та «скелет освіти»

323 0

Ми у соцмережах:

Вплив протестантів, «Вікторія» без фонтану та «скелет освіти»

У свіжому номері газети «Рівне вечірнє» читайте про поїздку колишнього міського голови Рівного Олександра Третяка до США, де він має широкі контакти з протестантами в американській політиці.

А ще про те, як місту вдалося вмовити власників ТЦ «Вікторія» оновити територію на вулиці Чорновола, де на Міцкевича хочуть побудувати багатоповерхівку, чому добровольці будуть охороняти озеро на Ювілейному, як Рівненська обласна рада затверджувала скелет «обласної освіти» та як рівненські комунальники готуються до зимового опалювального сезону.

Ви також дізнаєтеся про те, чому мешканці Рівного почали отримувати третю платіжку за газ, як рівнянин облаштував масштабну нарколабараторію, як на Рівненщині підривали російську «Герань» та що відбувається з цінами на картоплю на рівненських ринках.

Свіжий номер газети «Рівне Вечірнє» можна придбати у магазинах міста.

Також ви можете замовити електронну версію видання.

Про своє бажання стати передплатником електронної версії «РВ» повідомте на e-mail: svetrv1@gmail.com, вказавши своє прізвище, обраний період перегляду (місяць, квартал, півріччя, рік), свою електронну адресу та номер телефону. Після оплати ви отримаєте на свій e-mail посилання на Google-Диск для перегляду файлів у форматі PDF за оплачений період.

Вартість передплати «Рівне Вечірнє»:

на місяць: 26 грн.

на три місяці: 78 грн.

на півроку: 156 грн.

на рік: 312 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також