Впродовж 5 місяців дубенчанин виносив меблі з будинку односельчанки

801 0

Ми у соцмережах:

Впродовж 5 місяців дубенчанин виносив меблі з будинку односельчанки

50-річна жінка звернулася до поліції із заявою про те, що її дім у селі Глибока Долина на Дубенщині обкрадали впродовж 5 місяців і в результаті винесли речі домашнього вжитку та меблі. Поліцейські встановили, хто може бути причетним до злочину.

Про це повідомили у прес-службі поліції Рівненської області.
У поліції встановили, що крадіжки міг зробити 48-річний місцевий житель. Чоловік і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців та відбував покарання за вчинення майнових злочинів. Він признався, що навідувався до оселі, в якій наразі ніхто не проживає, щонайменше десять разів із жовтня 2020 року. Встиг винести звідси шафу, ліжко, диван, душову кабіну, карнизи, світильники та інше майно. На «діло» виходив у вечірню пору доби. Забили на сполох сусіди, які запідозрили недобре й повідомили власницю. 
Частину викрадених речей у нього вилучили, а іншу – він встиг реалізувати. Йому вже повідомили про підозру за кількома епізодами вчинених крадіжок.
За фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у приміщення, слідчі Дубенського районного відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також