Вручив прикордонникам відзнаки

1171 0

Ми у соцмережах:

Вручив прикордонникам відзнаки

Перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк у штабі військової частини 9971 привітав прикордонників з 101-ю річницею створення частини.

- Ви є тією частиною українського суспільства, яка в першу чергу на себе приймає зазіхання ворога. І так відбулося у 2014 році: ви перші стали на захист нашого кордону, - наголосив Сергій Свисталюк , вітаючи прикордонників зі святом. Від всього депутатського корпусу бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я та мирного неба над головою.

За сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативу та старанність, проявлення під час виконання оперативно-службових завдань та з нагоди Дня частини Сергій Свисталюк нагородив Почесною грамотою та пам’ятним знаком обласної ради: молодшого інспектора прикордонної служби 2 категорії – водія відділу прикордонної служби «Дубровиця» Миколу Ляховича, старшину – начальника відділення логістики відділу прикордонної служби «Березове», сержанта Василя Наумовича, молодшого інспектора прикордонної служби 2 категорії – водія групи інженерного облаштування державного кордону (м.д.н.п. Вичівка), сержанта Віталія Полюховича, повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

Нагадаємо, що Луцький прикордонний загін у складі Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України охороняє ділянку державного кордону з Люблінським воєводством Польщі - на заході, з Брестською та Гомельською областями Білорусі – на півночі. Прикордонники контролюють межі 7 районів: Рокитнівського, Дубовицького, Заріченського району — Рівненської області та Любешівського, Ратнівського, Шацького і Любомльського районів — Волинської області.

Загальна протяжність державного кордону, який вони охороняють, 545,5 км, працюючи на восьми міжнародних пунктах пропуску: «Городище», «Удрицьк», «Дольськ», «Доманове», «Заболоття», «Пулемець», «Ягодин-авто», «Ягодин-з/ст»; двох міждержавних: «Прикладники», «Піща» та 5 місцевих: «Переброди», «Вичівка», «Самари», «Тур», «Гута».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також